Rockwool og teknisk isolering - SeaRox og ProRox


Alle byggerier har mange tekniske installationer, som oftest skal isoleres. Isolering sikrer, at varmetab mindskes, støj dæmpes og der skabes et bedre klima.

Teknisk isolering indebærer konstruktionsløsninger, som opfylder alle krav til varmeisolering, kondensisolering, kuldeisolering og brandisolering. Isoleringen sørger for, at ild, røggasser, fugt og støj ikke breder sig fra rum til rum.

TT Trading vejleder og udbyder SeaRox og ProRox Rockwool, som omfatter det fulde maritime- og offshore udvalg af isoleringsløsninger og tekniske installationer ombord.

SeaRox og ProRox er med til at sikre den bedst mulige termiske isolering, akustiske isolering og brandsikre isolering af samtlige tekniske installationer. 
 


SeaRox ombord på skibe og offshore anlæg


SeaRox sortimentet dækker brandklassificerede løsninger til skibsværftsindustrien med optimale akustiske løsninger samt energibesparende termisk isolering til tekniske installationer ombord på skibe og offshore anlæg.

SeaRox har egenskaber, som øger personsikkerhed og komfort ombord på skibe og platforme.
 


ProRox til alle former for teknisk isolering 


ProRox passer til alle former for teknisk isolering, og det kan bruges til kuldeisolering og varmeisolering af rørledninger, tanke og andet udstyr både over og under jorden – onshore og offshore.

ProRox danner en perfekt samling og er helt vandtæt, hvilket sikrer, at isoleringen ikke bliver ødelagt af hverken vand eller almindelig slitage.

ProRox er også modstandsdygtigt overfor kemikalier og kan samtidig modstå mekaniske belastninger fra slag og stød.
 


Komfort og akustisk isolering


Med SeaRox og ProRox kan TT Trading levere produkter med komfort samt akustisk isolering, brandisolering og termisk isolering til montering i den maritime- og offshore sektor.

Vi leverer både til aptering og nybygning.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her: http://www.rockwool-searox.com/home/new+names+overview.
 

Du er også meget velkommen til at kontakte os her


 
Fra tilbud > ordre > ordrebehandling > levering garanterer vi en professionel og dygtig service